Bitcoin Cash kortvarig prisanalyse: 29. juli

Ansvarsfraskrivelse: Den følgende artikel forsøger at analysere udviklingen i markedet for Bitcoin Cash og dens indflydelse på prisen.

Bitcoin Cash’s spotmarked har været i bevægelse med stor kraft, da aktivet forsøgte at stige højere.

I løbet af de sidste par dage begyndte konsolideringsprisen for Bitcoin Cash [ BCH ] at gå opad, hvilket resulterede i dannelsen af et bullish mønster

Denne stigende tendens kunne være mulig på grund af Bitcoin’s stigende pris. Den stærke sammenhæng mellem BCH og BTC kunne igen forårsage, at BCHs værdi eskalerer.

I henhold til BCH’s en-timers oversigt så den skrånende pris kraftigt opad et par timer tilbage. Dette gav anledning til stærke grønne lys fra et prispunkt på $ 261,68 og $ 294,76. Prisstigningen førte til dannelse af en stang, efterfulgt af en konsolideringsperiode markeret som flag. Dette bullish flagemønster signaliserede et opadgående breakout i det mindste indtil prispunktet på $ 294,76 for at bekræfte udbruddet.

Mens den overordnede tendens på markedet også har været bullish, da signallinjen for Bollinger-bånd forblev under lysestagerne, hvilket indikerer den stigende pris. Mens banderne syntes at danne en stor boble mod slutningen, hvilket indikerer stigningen i volatilitet på markedet.

Mens Chaikin Money Flow [CMF] også bemærkede denne stigning, da indikatoren forblev i købsområdet

Da prisen på aktivet dannede et bullish flag, har værdien været i bevægelse lavere. Møntens pris har imidlertid bevæget sig langs skråningen og tilbyder god støtte, da den forventede et nyt løft til $ 294. Værktøjet Fib Retracement har markeret de stærke understøttelsespunkter for møntens værdi. I henhold til dette vil den næste modstand, som BCH skal undlade efter udbruddet, være på $ 297,92, mens støtten var meget lavere på $ 282.

Hvis mønten ikke kunne opretholde værdien i konsolideringsfasen, kan den glide til $ 271,06. Det kan yderligere flytte til et prispoint på $ 263,26. I øjeblikket blev den øjeblikkelige modstand for BCH fastsat til $ 294.

Posted in <a href="https://lamaisondesenseignants.com/category/bitcoin/" rel="category tag">Bitcoin</a>