Huippustrategisti hahmottaa Bitcoinin, Ethereumin ja XRP: n polun ennen merkittäviä markkinakorjauksia

Elinkeinonharjoittaja ja analyytikko Michaël van de Poppe laatii mahdolliset skenaariot Bitcoinille (BTC), Ethereumille (ETH) ja XRP: lle suuren salausmarkkinoiden korjauksen jälkeen.

Salaus kertoo 75 000 Twitter-seuraajalleen, että hän odottaa BTC: n pysyvän tärkeän tukilinjan yläpuolella 10000 dollaria

„Bitcoin – lopuksi likviditeetti alimmillaan. 10000 dollarin takaisinmaksu merkitsisi S / R-kääntöä ja erittäin todennäköistä mahdollisuutta etsiä likviditeettiä ylärajan yläpuolelta. Se sopisi 10 750–10 900 dollariin ja suurin osa markkinoista 25–40 prosenttia. ”

Bitcoin Era osalta Van de Poppe uskoo edelleen kolikon pitkän aikavälin nousupotentiaaliin jopa raskaan korjauksen keskellä.

”ETH on yksi kolikoista, joita haluat säilyttää tulevina vuosina. Mitä alempi, sitä parempi. “

Vaikka elinkeinonharjoittaja on edelleen optimistinen siitä, että ETH palauttaa lopulta nousevan sävynsä, hän ei poista mahdollisuutta, että toiseksi suurin kryptovaluutta voi olla alle 300 dollaria.

„Mikä on Ethereumin taso? On selvää, että se on 245 dollarin alue. Jos pääsemme tälle vyöhykkeelle, se saattaa olla pitkä mahdollisuus koko elämään, jos pääsemme lähelle viikkotasoa noin 245 dollaria. „

Jos Ethereumin osuma on 245 dollaria, Van de Poppe sanoo, että vetovoima voisi asettaa kolikon suurelle rallille 800 dollariin.

Samaan aikaan van de Poppe odottaa innolla dipin ostamista XRP: stä

Neljänneksi suurin kryptovaluutta on saavuttanut ensimmäisen ostotavoitteensa 0,2458 dollaria keskellä jälkikäyntiä, ja Van de Poppe seuraa silmällä pitäen tukeaan 0,21245 dollaria.

Posted in <a href="https://lamaisondesenseignants.com/category/bitcoin/" rel="category tag">Bitcoin</a>